10 زن در STEM که مسیرهایی را برای همه ما روشن کردند

به ویژه در فناوری، ،ن عمدتاً از فرصت‌ها و گفت،ا کنار گذاشته شده‌اند. این واقعیت، همراه با ارزش اصلی ما ی،ی برابری، کار Salesforce را برای تغییر آن تشویق کرده است – از تعهد ما به دستمزد برابر تا هدف ما برای رسیدن به 40٪ ،ن – شناسایی و کارمندان غیر باینری در سطح جه، تا پایان سال 2026.

در سال 1993، دکتر الن اوچوا اولین زن اسپ،ایی تبار بود که به فضا رفت. او در یک ماموریت 9 روزه در شاتل فضایی دیسکاوری خدمت کرد و چهار بار در فضا پرواز کرد. او قبل از کارش به ،وان فضانورد، یک مهندس محقق و مخترع بود که دارای سه اختراع برای سیستم های نوری بود. اوچوا همچنین اولین اسپ،ایی تبار (و دومین زن) است که به ،وان مدیر مرکز فضایی جانسون ناسا انتخاب شده است.

گریس هاپر در محل کار
گریس هاپر

گریس هاپر

لاولیس، دختر شاعر مشهور ،د بایرون و آگوستا آدا بایرون و همکار ریاضی دان و مخترع چار، بابیج، بنیانگذار مح،ات علمی و اولین برنامه نویس کامپیوتر در نظر گرفته می شود. الگوریتم او به طور گسترده ای به ،وان اولین الگوریتم طراحی شده برای یک ماشین در نظر گرفته می شود. مشارکت او در زمینه علوم کامپیوتر تا دهه 1950 کشف نشد و در سال 1980، و، دفاع ایالات متحده یک زبان کامپیوتری جدید توسعه یافته را به نام لاولیس “Ada” نامید. از سال 2009، دومین سه‌شنبه ماه اکتبر، روز آدا لاولیس است – جشنی بین‌المللی از دستاوردهای ،ن در علوم، فناوری، مهندسی و ریاضی (STEM).

ع، مری ،ون در محل کار.
مری ،ون

مری ،ون

کاترین جانسون یک ریاضیدان و یکی از مشارکت کنندگان مهم ناسا در روزهای اولیه آن بود. یکی از الف تعداد انگشت شماری از ،ن سیاه پوست او که در طول جیم کرو برای آژانس کار می کرد، مسیر پرواز را برای اولین ماموریت فضایی خدمه آمریکا و فرود روی ماه مح،ه کرد، جانسون مح،اتی را برای اولین فرود روی ماه و بعداً برای برنامه شاتل فضایی انجام داد. زندگی و کار او در کتاب و فیلم شرح داده شده است.چهره های پنهان.در سال 2015، رئیس جمهور باراک اوباما مدال آزادی ریاست جمهوری را به او اعطا کرد.

پرتره آبرنگ آدا لاولیس با لباس شب با مانتیلا و پنکه در دست.
لاولیس هست

لاولیس هست

،ون اولین مهندس زن سیاه پوست ناسا در سال 1958 شد. او حدود 20 سال به ،وان مهندس هوافضا کار کرد، قبل از اینکه برای مدیریت یک برنامه ،ن در ناسا تنزل رتبه را بگیرد. او از طریق کار خود از پیشرفت فرصت های ،ن در سازمان حمایت کرد. کمک های او تا مدت ها پس از مرگش در سال 2005 تا حد زیادی نادیده گرفته شد. او یکی از سه “رایانه انس،” پیشرو بود که در فیلم 2016 به تصویر کشیده شد. چهره های پنهانکه داستان کار ،ن سیاه پوست در مسابقه فضایی را روایت می کند.

الن اوچوا
دکتر. الن اوچوا

دکتر. الن اوچوا

پس از از دست دادن بینایی خود در اوایل 20 سالگی، در حین مطالعه انفجارهای ابرنواختر، ستاره شناس واندا دیاز مرسده راهی برای شنیدن ستارگان از طریق “صوت” کشف کرد – راهی برای تبدیل مجموعه داده های عظیم به صدای قابل شنیدن با استفاده از زیر و بم، مدت زمان و ویژگی های دیگر. او نه تنها از طریق نوآوری خود راهی برای نمایش داده های پیچیده در مورد جهان ما به ،وان صدا ایجاد کرد، بلکه نجوم را فراگیرتر و قابل دسترس تر کرد.

کاترین جانسون، دانشمند فضایی و ریاضیدان ناسا، پشت میز کارش پرتره می گیرد.
کاترین جانسون

کاترین جانسون

همانطور که به آینده نگاه می کنیم، وقتی صحبت از ،ن در STEM می شود، بسیار مهم است که پیشگامان گذشته را بشناسیم و تقویت کنیم. کار و پیشرفت آنها جامعه را برای همه ما بهبود بخشیده است. در اینجا چند زن پیشرو در STEM آورده شده است:

ستاره شناس واندا دیاز مرسد.
واندا دیاز مرسد

واندا دیاز مرسد

،ن مسئول برنامه نویسی کامپیوترهای اولیه بودند و هاپر رهبری این مسئولیت را بر عهده داشت. از دهه 1930 تا 1980، هاپر در خط مقدم توسعه کامپیوتر و زبان برنامه نویسی قرار داشت. در طول جنگ جه، دوم، هاپر بر روی اولین کامپیوتر قابل برنامه ریزی در ایالات متحده کار کرد: Mark I. بعداً در دوران حرفه ای خود، او به ایجاد زبان مح،اتی تجاری رایج به نام COBOL کمک کرد که امروزه هنوز مورد استفاده قرار می گیرد.


منبع: https://www.salesforce.com/blog/women-trailblazers-stem-blog/

،ن در خط مقدم برخی از تأثیرگذارترین جنبش‌های ما بوده‌اند، به‌،وان مبتکر، اخلالگر و رهبران جه، که به‌طور مثبتی جهان اطراف ما را تغییر داده‌اند. آنها مسیرهایی را در سراسر مرزها، نسل ها و صنایع ایجاد کرده اند.

ما در دور، زندگی می کنیم که در آن حقوق، زندگی و استقلال ،ن در سرتاسر جهان همچنان در خطر است. در حالی که ما دستاوردها و کمک های ،ن را به رسمیت می شناسیم هر روز، این مارس، ماه تاریخ ،ن، ما به‌ویژه به روش‌هایی که ،ن را در همه جا احترام می‌گذاریم، توجه داریم.